Monday, December 7, 2009

crocs sold

7/12/09- Isnin

Hahhaha..hari ni stock crocs yang telah dioder oleh pelanggan2 telah sampai. Sampai je terus di pack kan dalam beg. Dah lama bebudak neh tggu crocs yg dia org oder. Kejap2 kang tya "kak bila nk dapat kasut?" huhuhu..ni deh kasut2 korang. Mmg cantik semuanya. tp ni last oder yang dibuat. pasni xder jual crocs lagi dh. TUTUP KEDAI... sbb dh kayo wkakakakka....(tipu je)
Crocs-crocs yang telah di packing dan akan dihantar kepada pembeli. thanks kengkawan yg membeli. harap korang semua suka n puas hati.

Ace golf (brown)utk BF Che SU

Prima cotton candy kakak aku punye

minnine jane (grape) aku punye
malindi peacockblue & minnine jane aku punye ahhahah...


minnine jane (Brown/Cotton candy) kakak aku punyeCrocs band (white) for my husband

Sebenarnye ader banyak lagi xlarat plak nk upload kat sini. Cukup lah kot stakat gamba ni je. memula tgk crocs band husband aku yg kaler putih ni mcm xcantik je..sbb senang kotor putihlah katakan. tp bila dh sarong perrgghhh...mmg stylo beb. lawa je melekat kat kaki wakakka...

1 comment:

en somak said...

crocband.. waaaaaaa.. lawa kale putih.. ramai yg jeles..