Sunday, December 13, 2009

Air paneh gadek..

12/12/09- 12 tgh mlm

Hari ni rase seronok teramat sbb si somak janji nk bawak aku g mandi air panas gadek. Ni la first time aku nk pergi. Aku igtkan org g mandi air panas ni waktu tghari ke..petang ke...skali si somak ni ckp g mlm kang dlm kul 11. terkuzat aku jap mana ader org g memalam... Sklai sampai kat sana brulah aku tau kalau nk g mandi air panas memalam arr besh sbb bila malam kan ke sejuk so lawannya mandi air panas arr.. gayat n pelik jap aku bila berada kat sana tgk manusia datang makin lama makin ramai. Lagi lewat mlm lg ramai sampai kul 3 pagi pun ader lagi org dtg menurut si somak aku la. Lagi 1 benda yg buat aku tersenyum ialah bila aku berimaginasi yg kolam air panas ni mcm besar kolam swimming pool. rupanya mcm kolah dalam bilik air jer wakakkaka..hampes je. main celup2 kaki jerk rupanye sbb paneh sgt air tuh. memula kaki aku neh mencecah gigi air tu adoiyaii..paneh eh aku rase tp lelama dh berani dah turunkan badan cuma xberani nk turunkan kepala je sbb aku rase panas sgt air tu sampai aku rasa mcm nk pitam. huhuhuhu...sempai lagi sendawa kuarkan angin errrrrrrbbb.... sempat gak la snap gamba tp gelap arr xbwk kamera ni pun pakai kamera tepon je. xpe laaa.. asal boleh lah kan..layaaannn..
Muka dah merah padam menahan kepanasan huhuhu..

Suasana didalam kawasan air panas gadek yang penuh dengan manusia yang kesejukan datang utk memanaskan badan

2 comments:

en somak said...

bilo laie mo pegi.. kekeke.. nnt pegi lagi ek..

cik jura said...

okies nnt g lagi. kali ni poie laie lambat dlm kul 1pagi ko? maun?